Készen állunk egy ízletes kalandra Almádi varázslatos ízvilágában? Itt az idő, hogy megnyissuk a szezont!


Május 24-én egy különleges napra invitálunk titeket! Két varázslatos helyszínen, a Kerekes Pincében és a Három Majom Bisztróban vár ránk a nyár ízeinek kavalkádja. A zene ritmusára, friss spritzek mellett élvezzük a nyárindító hangulatot! Itt az ideje, hogy közösen felfedezzük Almádi gasztronómiai csodáit! Csatlakozzatok hozzánk egy felejthetetlen élményre!

Balatonalmádi gasztronómiai szakértői és séfjei elkötelezettek a prémium alapanyagok iránt, és hangsúlyt fektetnek a modern technológiák alkalmazására, valamint a kiemelkedő étkezési élményekre. Május 24-én egy különleges esemény keretein belül bemutatják tudásukat, és szeretettel várják mindazokat, akik szeretnék felfedezni a helyi ízek varázsát.

Ivácson Attila ínycsiklandó sajtos pirítósa a Szabó pékség friss, ropogós kenyeréből készült, és gazdag leveles salátával tálalva, amely frissességet és színt ad az étkezéshez.

> Érlelt marha hátszín steak, zöld spárgával, zellerrel, citrombors mártással

> Egészben sült sertés csülök, bajor káposztával, fokhagymás tejfölös fóliás burgonyával

13:00 és 15:00 között Halász Bence bártender vár Titeket, hogy megkóstoljátok a legizgalmasabb spritz variációkat! Készülj fel a frissítő élményekre a Hugo, Aperol és Limoncello Spritzekkel!

17:00-tól 21:00-ig a Vulcanus grill teraszán vár rátok egy ínycsiklandó társasági esemény, ahol Árvai Anita, más néven Veganeeta, varázsolja elénk a legfinomabb falatokat! Ne hagyjátok ki ezt a különleges alkalmat!

Próbáld ki az indiai ízekkel megbolondított pulled pork szendvicset, amely Ivácson Attila prémium házi sajtjával koronázva, a Szabó pékség friss, ropogós kenyerében tálalva készült!

Grillezett smashed burger ropogós burgonyával.

> Sült zöldségekkel és rukkolával töltött sült tortilla, 3 Majom vegán szósszal a la Veganeeta

> 17:00-tól Streit Kriszti is megédesít minket: Epres-vaníliás tejberizs monodesszert / Macaron / Somlói galuska

Related posts