Tiramisu-stílusú amerikai palacsinta Képzeld el, ahogy a klasszikus olasz tiramisut és az amerikai palacsintát ötvözzük egy ínycsiklandó, puha és krémes finomságban! Ez az újragondolt palacsinta nemcsak a reggelidet dobja fel, hanem az édesszájúak kedven


A palacsinta készítésének folyamata igazán izgalmas! Először is, a száraz hozzávalókat egy tágas tálba szitáljuk, majd alaposan összekeverjük őket, és a közepébe egy kis mélyedést alakítunk ki. Külön tálban a tejet, a tojást és a vaníliát elegyítjük, majd fokozatosan, óvatosan hozzáadjuk az olvasztott vajat. Ezt a folyékony keveréket ezután a száraz hozzávalókhoz öntjük, míg egy sűrű, sima tésztát nem kapunk, amelynek állaga enyhén terül. A tésztát 10 percig pihentetjük a hűtőben, hogy a palacsintáink igazán légies és könnyed textúrájúak legyenek. Az eredmény egy ízletes és hívogató palacsinta, amelyet bármilyen töltelékkel élvezhetünk!

Related posts